0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Aanmelden Daphne Riksen Schrijfprijs 2019

 

De Daphne Riksen Schrijfprijs is een jaarlijkse prijs die mensen uitnodigt hun ideeën over onderwijs en technologie te delen middels een essay van maximaal 1.000 woorden. De prijs is per 2019 gestart ter nagedachtenis aan journaliste Daphne Riksen (1959-2018). De Daphne Riksen Schrijfprijs is bedoeld voor mensen werkzaam, studerend of betrokken in of aan het hoger onderwijs die op de een of andere wijze bezig zijn met of geïnteresseerd zijn in technologie, innovatie en onderwijs. Jaarlijks is er een wisselend thema.

Het thema van de Daphne Riksen Schrijfprijs 2019 is:

Help! De pc is slimmer dan de docent!”

Is dit thema op je lijf geschreven? Of helemaal niet? Schrijf mee over hoe techniek het onderwijs drastisch gaat veranderen in de toekomst. We nodigen jou uit om jouw beeld van de invloed van technologie op het onderwijs in een essay te verwoorden.

Via dit formulier bevestig je jouw aanmelding voor Daphne Riksen Schrijfprijs 2019.

Daarnaast is er een door SURF georganiseerde workshop essay schrijven op 28 augustus. Je kunt je via de website aanmelden of je deel wilt nemen aan de schrijfprijs

Er zijn 5 vragen in deze enquête.